








- Pakiet









____________
Szczegółowe opisy poniżej
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu.
Producent: CELIKO
Pyszne Ciasto drożdżowe Celiko.
✔ świetnie nadaje się do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.
✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu
✔ odpowiednie dla wegetarian i wegan
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-024)
Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. Produkt bezglutenowy._
Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3%, sól.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
✔ znakomity, czekoladowy smak
✔ odpowiednie dla wegan
✔ łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-093)
Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie.
______________________________
Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, aromat, sól.
Może zawierać mleko i produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko.
TERAZ W NOWYM OPAKOWANIU!
✔ świetnie nadaje się do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.
✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu
✔ odpowiednie dla wegan
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-025)
Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Produkt bezglutenowy.
______________________________
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
Wyśmienite Ciasto kruche Celiko.
✔ świetnie nadaje się do przygotowania kruchych, herbatników i ciasteczek
✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu
✔ odpowiednie dla wegan
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-027)
Koncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek. Produkt bezglutenowy.
______________________________
Składniki: skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.
Może zawierać soję, mleko i ich pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
Baw się Muffinami!
✔ Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!
✔ Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.
✔ Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.
✔ Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!
✔ Produkt bezglutenowy (PL-064-051)
✔ Odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów. Produkt bezglutenowy.
______________________________
Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia z tapioki modyfikowana, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Opakowanie zawiera:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
z kremem budyniowym
Baw się Muffinami!
✔ Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!
✔ Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.
✔ Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.
✔ Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!
✔Produkt bezglutenowy (PL-064-052)
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów czekoladowych z kremem budyniowym. Produkt bezglutenowy.
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta, muffiny i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
______________________________
Składniki muffinów: cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.
Może zawierać: soję i jej pochodne.
Opakowanie zawiera:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
Wyśmienita Mieszanka do ciast korzennych Celiko:
✔ znakomity, korzenny smak
✔ odpowiedni dla wegetarian i wegan
✔ łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 45-60 minut
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-104)
✔ wiele możliwości wykorzystania
Koncentrat ciasta w proszku do wypieku ciast korzennych. Produkt bezglutenowy.
Zrobisz przy jego użyciu, np.: znakomite ciasto marchewkowe z kremem, doskonałe ciasto z jabłkami i orzechami czy też klasyczny piernik.
______________________________
Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.
Może zawierać: mleko, soję i ich pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Producent: CELIKO
Pyszne Ciasto Brownie bezglutenowe Celiko.
✔ znakomity, czekoladowy smak
✔ odpowiednie dla wegan
✔ łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-093)
Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie.
Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, aromat, sól.
Może zawierać mleko i produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Wszystkie dostępne są na pozostałych aukcjach oraz w ogłoszeniu MIX.
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-104)
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.