Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
  • Pakiet
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE
Celiko CIASTA CIASTO WYPIEKI BEZGLUTENOWE

CELIKO

zestaw 8 mieszanek do

WYPIEKÓW

BEZGLUTENOWYCH

bez glutenu

W skład zestawu wchodzą:

____________

1 x CELIKO Ciasto DROŻDŻOWE

2 x CELIKO Ciasto BROWNIE

1 x CELIKO Ciasto BISZKOPTOWE

1 x CELIKO Ciasto KRUCHE

1 x CELIKO MUFFINY (babeczki) z kremem budyniowym

1 x CELIKO MUFFINY (babeczki) klasyczne

1 x CELIKO Mieszanka do ciast KORZENNYCH

(UWAGA! AKTUALNIE BRAK! WYSYŁAMY INNY LOSOWY RODZAJ CIASTA, tak aby zestaw był kompletny)

______________________________

Szczegółowe opisy poniżej

______________________________

Ciasta odpowiednie dla VEGAN.

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu.

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

CIASTO DROŻDŻOWE bezglutenowe

mieszanka do wykonania ciasta

200G

Pyszne Ciasto drożdżowe Celiko.

✔ świetnie nadaje się do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.

✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu

✔ odpowiednie dla wegetarian i wegan

✔ produkt bezglutenowy (PL-064-024)

______________________________

Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. Produkt bezglutenowy._

Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3%, sól.

Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza: w 100 g koncentratu:
  • Wartość energetyczna: 1507 kJ / 360 kcal
  • Tłuszcz: 0,6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
  • Węglowodany: 83 g
  • w tym cukry: 5 g
  • Białko: 4,2 g
  • Sól: 0,25 g

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

CIASTO BROWNIE BEZGLUTENOWE

znakomity, czekoladowy smak

✔ odpowiednie dla wegan

łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut

✔ produkt bezglutenowy (PL-064-093)

______________________________

Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie.

______________________________

Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, aromat, sól.

Może zawierać mleko i produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza: w 100 g koncentratu:
  • Wartość energetyczna: 1547 kJ / 365 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
  • Węglowodany: 81 g
  • w tym cukry: 52 g
  • Błonnik: 6,0 g
  • Białko: 3,9 g
  • Sól: 0,48 g

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

CIASTO BISZKOPTOWE bezglutenowe

mieszanka do wykonania ciasta

200G

Znakomite Ciasto biszkoptowe Celiko.

TERAZ W NOWYM OPAKOWANIU!

✔ świetnie nadaje się do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.

✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu

✔ odpowiednie dla wegan

✔ produkt bezglutenowy (PL-064-025)

______________________________

Koncentrat ciasta biszkoptowego w proszku do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek. Produkt bezglutenowy.

______________________________

Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.

Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza: w 100 g koncentratu:
  • Wartość energetyczna: 1526 kJ / 365 kcal
  • Tłuszcz: 0,0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
  • Węglowodany: 89 g
  • w tym cukry: 32 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 0,01 g

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

CIASTO KRUCHE bezglutenowe

mieszanka do wykonania ciasta

200G

8 porcji / 30 minut

Wyśmienite Ciasto kruche Celiko.

✔ świetnie nadaje się do przygotowania kruchych, herbatników i ciasteczek

✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu

✔ odpowiednie dla wegan

✔ produkt bezglutenowy (PL-064-027)

______________________________

Koncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek. Produkt bezglutenowy.

______________________________

Składniki: skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.

Może zawierać sojęmleko i ich pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza: w 100 g koncentratu:
  • Wartość energetyczna: 1515 kJ / 362 kcal
  • Tłuszcz: 0,0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g
  • Węglowodany: 87 g
  • w tym cukry: 26 g
  • Białko: 1,7 g
  • Sól: 0,7 g

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

MUFFINY

( BABECZKI )

KLASYCZNE

bezglutenowe

mieszanka do wykonania wypieku

280 G

Baw się Muffinami!

✔ Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!

✔ Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.

✔ Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.

✔ Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!

✔ Produkt bezglutenowy (PL-064-051)

✔ Odpowiedni dla wegetarian i wegan.

______________________________

Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów. Produkt bezglutenowy.

______________________________

Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia z tapioki modyfikowana, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 12 szt. foremek
  • Wartość odżywcza, w 100 g gotowego wyrobu przygotowanego wg przepisu podstawowego:, 1 szt. muffiny ok. 40 g
  • Wartość energetyczna:, 1655 kJ / 396 kcal, 662 kJ / 158 kcal
  • Tłuszcz:, 21 g, 8,4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0 g, 0 g
  • Węglowodany:, 47,5 g, 19 g
  • w tym cukry:, 21,5 g, 8,6 g
  • Błonnik:, 0,1 g, 0 g
  • Białko:, 3,4 g, 1,4 g
  • Sól:, 0,69 g, 0,28 g

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

MUFFINY CZEKOLADOWE bezglutenowe

z kremem budyniowym

mieszanka do wykonania wypieku

310G

Baw się Muffinami!

✔ Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!

✔ Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.

✔ Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.

✔ Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!

✔Produkt bezglutenowy (PL-064-052)

______________________________

Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów czekoladowych z kremem budyniowym. Produkt bezglutenowy.

______________________________

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta, muffiny i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

OPIS PRODUKTU:

______________________________

Składniki muffinów:  cukier, skrobia z tapioki modyfikowana, mąka ryżowa, czekolada w proszku 16,5% (cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu min. 32%), skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, błonnik kakaowy, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Składniki kremu budyniowego: cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mleko pełne w proszku, maślanka w proszku, glukoza, sól, barwniki: karoteny, aromat.

Może zawierać: soję i jej pochodne.

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 30 g koncentratu kremu budyniowego
  • Wartość odżywcza, w 100 g gotowego wyrobu przygotowanego wg przepisu podstawowego:, 1 szt. muffiny ok. 50 g
  • Wartość energetyczna:, 1404 kJ / 336 kcal, 702 kJ / 168 kcal
  • Tłuszcz:, 18 g, 9,0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone:, 0,3 g, 0,1 g
  • Węglowodany:, 40 g, 20 g
  • w tym cukry:, 20 g, 10 g
  • Błonnik:, 1,3 g, 0,7 g
  • Białko:, 3,5 g, 1,8 g
  • Sól:, 0,62 g, 0,31 g

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

MIESZANKA

DO CIAST

KORZENNYCH

bezglutenowa

mieszanka do wykonania wypieku

300 G

Wyśmienita Mieszanka do ciast korzennych Celiko:

✔ znakomity, korzenny smak

✔ odpowiedni dla wegetarian i wegan

✔ łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 45-60 minut

✔ produkt bezglutenowy (PL-064-104)

✔ wiele możliwości wykorzystania

DOSKONAŁA DO:

- ciasta marchewkowego

- ciasta z jabłkami i orzechami

pienika

______________________________

Koncentrat ciasta w proszku do wypieku ciast korzennych. Produkt bezglutenowy.

______________________________

Zrobisz przy jego użyciu, np.: znakomite ciasto marchewkowe z kremem, doskonałe ciasto z jabłkami i orzechami czy też klasyczny piernik.

______________________________

Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, błonnik kakaowy, cynamon, difosforany: regulator kwasowości; węglany sodu: substancja spulchniająca; aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Może zawierać: mlekosoję i ich pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza: w 100 g koncentratu ciasta
  • Wartość energetyczna: 1540 kJ / 363 kcal
  • Tłuszcz: 0,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
  • Węglowodany: 85,6 g
  • w tym cukry: 33,1 g
  • Błonnik: 1,2 g
  • Białko: 3,1 g
  • Sól: 1,1 g

______________________________

OPIS PRODUKTU:

Producent: CELIKO

CIASTO BROWNIE bezglutenowe

mieszanka do wykonania ciasta

300G

8 porcji / 30 minut

Pyszne Ciasto Brownie bezglutenowe Celiko.

✔ znakomity, czekoladowy smak

✔ odpowiednie dla wegan

✔ łatwość i krótki czas wykonania - gotowe w 30 minut

✔ produkt bezglutenowy (PL-064-093)

______________________________

Koncentrat ciasta bezglutenowego w proszku Brownie.

______________________________

Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (10-12%)- 8%, czekolada (masa kakaowa, cukier, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator: lecytyna sojowa) - 4%, błonnik kakaowy, aromat, sól.

Może zawierać mleko i produkty pochodne.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

  • Wartość odżywcza: w 100 g koncentratu:
  • Wartość energetyczna: 1547 kJ / 365 kcal
  • Tłuszcz: 1,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
  • Węglowodany: 81 g
  • w tym cukry: 52 g
  • Błonnik: 6,0 g
  • Białko: 3,9 g
  • Sól: 0,48 g

______________________________

W OFERCIE POSIADAMY

mieszanki do łatwego przygotowania:

BABECZKI:

  • BABECZKI smak truskawkowy
  • ŁACIATE BABECZKI smak BELGIJSKA CZEKOLADA z nutą limonki
  • ŁACIATE BABECZKI smak BELGIJSKA CZEKOLADA z nutą pomarańczy
  • ŁACIATE BABECZKI smak czekoladowy
  • BABECZKI smak borówkowy
  • BABECZKI z płatkami czekolady

CIASTKA:

  • ŚLIMACZKI drożdżowe
  • GOFRY jak z budki
  • BUŁECZKI słodkie
  • CIASTECZKA z ziarnami
  • PIERNICZKI korzenny smak

CIASTA:

  • FAJNA BABKA jogurtowa
  • FAJNA BABKA czekoladowa
  • CIASTO JOGURTOWE
  • PIERNIK z miodem
  • DROŻDŻOWE z kruszonką
  • MARCHEWKOWE
  • BISZKOPT
  • CZEKOLADOWE z belgijską czekoladą
  • KRUCHE klasyczne
  • BROWNIE mocno czekoladowe
  • LEŚNY MECH
  • KRÓWKA
  • KARPATKA

Wszystkie dostępne są na pozostałych aukcjach oraz w ogłoszeniu MIX.

ORAZ MIESZANKI

DO WYPIEKÓW

BEZGLUTENOWYCH:

  • CELIKO Ciasto biszkoptowe

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025)

  • CELIKO Ciasto kruche

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027)

  • CELIKO Ciasto drożdżowe

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024)

  • CELIKO Ciasto brownie

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093)

  • CELIKO Chleb ryżowy

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022)

  • Uniwersalna mieszanka mąk

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026)

  • CELIKO Piernik

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)

  • CELIKO Mieszanka d ciast korzennych

    (produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-104)

14219561339

Opis

Kod producenta
5900038001176
Nazwa handlowa
CIASTO CIASTA Brownie bezglutenowe mieszanka VEGAN GLUTEN FREE bez glutenu
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.3
Stan opakowania
oryginalne

Na razie nie dodano żadnej recenzji.