

CELIKO
Pyszne Ciasto drożdżowe Celiko.
✔ świetnie nadaje się do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.
✔ szybkie i łatwe w przygotowaniu
✔ odpowiednie dla wegetarian i wegan
✔ produkt bezglutenowy (PL-064-024)
Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. Produkt bezglutenowy.
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu.
______________________________
Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, glukoza, drożdże suszone 3%, sól.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Wszystkie dostępne są na pozostałych aukcjach oraz w ogłoszeniu MIX.
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-104)
Opis
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.