

"Barszczyk czerwony" dodać do 1,6 l gorącego bulionu, doprawić do smaku pieprzem i majerankiem. Podawać czysty lub z uszkami.
Koncentrat doskonały jest również do przygotowania barszczu ukraińskiego.
Przed użyciem wstrząsnąć.
Rozcieńczać w stosunku 1:5
sok z buraków ćwikłowych* 83%, cukier trzcinowy* 10%, ocet jabłkowy* (4%), sól
*certyfikowany składnik ekologiczny
Wartość energetyczna: 290 kJ / 68 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 16 g
w tym cukry: 12 g
Białko: 0,5 g
Sól: 3 g
Informacje dodatkowe
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin. Produkt wegański i wegetariański.
Opis
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.