HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g
HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g

HERBATA ZIEONA aromatyzowana GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA z miłorzębem i rożą 50g

9,46 zł
Brutto

HERBATA ZIELONA AROMATYZOWANA

GINKGO JAPOŃSKA WIŚNIA

Skład: herbata zielona Sencha, liście miłorzębu dwuklapowego (ginkgo Biloba L), płatki róż, aromat

a697a41e4a03bf4845ef26e8f795

Opakowanie: 50 gramów

Czas parzenia: 2-3 minuty

Temperatura parzenia: 60-70 °C

Możliwa ilość zaparzeń: do 3 razy

Pakowanie: torebeczki z metalowym zapięciem (jak na zdjęciach), na etykiecie - informacje o temperaturze, czasie parzenia i możliwej ilości zaparzeń.

Temperatura oraz czas parzenia jest bardzo ważny. Jeśli będziemy ich przestrzegać - herbata będzie aromatyczna, delikatna i wyśmienita. Jeśli zaparzymy herbatę w zbyt wysokiej temperaturze czy też zbyt długo - stanie się gorzka.

c2970b2e4fcdac46d9e1f455ef74d5d61fb64f818f7b3cfd2d96fce2

HERBATA:

- aromatyczna

- z dodatkiem miłorzębu dwuklapowego i płatków róż

Poprawne parzenie herbaty SENCHA GINKGO JAPOŃSKA WINIA w celu wydobycia smaku i aromatu:

★ Herbatę możemy parzyć do 3 razy

★ Używamy 1 łyżeczkę suszu na szklankę / filiżankę

★ Po zaparzeniu oddzielamy liście od naparu.

★ Nie przekraczamy maksymalnego czasu parzenia czyli 3 minut, 2-gie parzenie troszkę krócej.

Dłuższe parzenie powoduje wydzielanie się garbników przez co napar może stać się gorzki (to również hamuje wchłanianie magnezu i żelaza - mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu).

★ Herbatę parzymy w temperaturze 60-70 °C

★ Używamy świeżej, najlepiej filtrowanej, wody

1accb69d4e0f801efe8030b4a5913b8465554d8b84e88fe9cdad629d2b0a83c24b979eeaaf187c3bcb17a697a41e4a03bf4845ef26e8f795

ZAPRASZAM NA INNE moje AUKCJE :-)

10149289784

Opis

Stan
Nowy
Kod producenta
KameleonKulinarny GINGKO JAPOŃSKA WIŚNIA
Nazwa handlowa
KAMELEON KULINARNY HERBATA ZIELONA
Forma
liściasta

Na razie nie dodano żadnej recenzji.