HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g
HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g

HERBATA zielona Sencha GOJI & TRUSKAWKA 50g

9,46 zł
Brutto

HERBATA ZIELONA AROMATYZOWANA

GOJI & TRUSKAWKA

Skład: herbata zielona Sencha, jagody goji, liofilizowane truskawki, kwiat malwy, aromat

6692a05444dcb89490efe75eeeb0

Opakowanie: 50 gramów

Czas parzenia: 3 minuty

Temperatura parzenia: 60-75 °C

Możliwa ilość zaparzeń: do 3 razy

Pakowanie: torebeczki z metalowym zapięciem (jak na zdjęciach), na etykiecie - informacje o temperaturze, czasie parzenia i możliwej ilości zaparzeń.

Temperatura oraz czas parzenia jest bardzo ważny. Jeśli będziemy ich przestrzegać - herbata będzie aromatyczna, delikatna i wyśmienita. Jeśli zaparzymy herbatę w zbyt wysokiej temperaturze czy też zbyt długo - stanie się gorzka.

12e3831247ee87446eabe52da949078f94b54d23a38941715eb17a44

HERBATA:

- bardzo ciekawa w smaku

- posiada, przepiękny i kolorowy susz

- aromatyczna

Poprawne parzenie herbaty SENCHA GOJI & TRUSKAWKA w celu wydobycia smaku i aromatu:

★ Herbatę możemy parzyć do 3 razy

★ Używamy 1 łyżeczkę suszu na szklankę / filiżankę

★ Po zaparzeniu oddzielamy liście od naparu.

★ Nie przekraczamy maksymalnego czasu parzenia czyli 3 minut, 2-gie parzenie troszkę krócej.

Dłuższe parzenie powoduje wydzielanie się garbników przez co napar może stać się gorzki (to również hamuje wchłanianie magnezu i żelaza - mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu).

★ Herbatę parzymy w temperaturze 60-75 °C

★ Używamy świeżej, najlepiej filtrowanej, wody

42d0f3e24330a7301d3b54b8e99c1dc3ffa14d819df6b3fc43468f9a8b5b72ee462f974e69aa7997d0127e4b1e5742a9be1f6ffef50f8f0399add47d48689e7be0b81fbe804f317fa06649cdb5db63d1c9a267cea042b8c340dc96107d72f62585da

ZAPRASZAM NA INNE moje AUKCJE :-)

6692a05444dcb89490efe75eeeb0
10242209798

Opis

Stan
Nowy
Kod producenta
KameleonKulinarny GOJI & TRUSKAWKA
Nazwa handlowa
KAMELEON KULINARNY HERBATA ZIELONA
Forma
liściasta

Na razie nie dodano żadnej recenzji.