HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G
HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G

HERBATA zielona aromatyzowana SENCHA KAKTUSOWA 50G

9,46 zł
Brutto

HERBATA ZIELONA

SENCHA KAKTUSOWA

Skład:

Sencha, papaja, kwiat słonecznika, kwiat maliny, kwiat malwy, aromat opuncji figowej

4d3fe7cc414eaaf14ff1bb1e1d1c23936a714c2cb1e191f4259c9ca4

Opakowanie: 50 gramów

Czas parzenia: 2-3 minuty

Temperatura parzenia: 60-75 °C

Możliwa ilość zaparzeń: do 3 razy

Pakowanie: torebeczki z metalowym zapięciem (jak na zdjęciach), na etykiecie - informacje o temperaturze, czasie parzenia i możliwej ilości zaparzeń.

Temperatura oraz czas parzenia jest bardzo ważny. Jeśli będziemy ich przestrzegać - herbata będzie aromatyczna, delikatna i wyśmienita. Jeśli zaparzymy herbatę w zbyt wysokiej temperaturze czy też zbyt długo - stanie się gorzka.

c5e9184e4559aa4f12645d6e0a564e96e1b14cba8a076c132c2bdebe

HERBATA:

- o złożonym smaku

- bardzo aromatyczna

- przy każdym parzeniu wydobywa się inna nuta

Poprawne parzenie herbaty SENCHA KAKTUSOWA w celu wydobycia smaku i aromatu:

★ Herbatę możemy parzyć do 3 razy

★ Używamy 1 łyżeczkę suszu na szklankę / filiżankę

★ Po zaparzeniu oddzielamy liście od naparu.

★ Nie przekraczamy maksymalnego czasu parzenia czyli 3 minut, 2-gie parzenie troszkę krócej.

Dłuższe parzenie powoduje wydzielanie się garbników przez co napar może stać się gorzki (to również hamuje wchłanianie magnezu i żelaza - mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu).

★ Herbatę parzymy w temperaturze 60-75 °C

★ Używamy świeżej, najlepiej filtrowanej, wody

1ff782884c96b60446c75bc050be29155116415db0f386137f0b6332291cf19140218114fffe5d53f1b24d3fe7cc414eaaf14ff1bb1e1d1c

ZAPRASZAM NA INNE nasze AUKCJE z pysznymi herbatami :-)

12788043456

Opis

Stan
Nowy
Kod producenta
KameleonKulinarny SENCHA KAKTUSOWA 50 g
Nazwa handlowa
KAMELEON KULINARNY HERBATA ZIELONA
Forma
liściasta

Na razie nie dodano żadnej recenzji.