HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g
HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g

HERBATA zielona aromatyzowana PIGWA I IMBIR 50g

9,46 zł
Brutto

HERBATA ZIELONA AROMATYZOWANA

PIGWA I IMBIR

Skład: herbata zielona Sencha, korzeń imbiru, skórka pomarańczowa, morela suszona, aromat pigwowy

109bf7684de5b0794c40f53acdb3

Opakowanie: 50 gramów

Czas parzenia: 3 minuty

Temperatura parzenia: 60-70 °C

Możliwa ilość zaparzeń: do 3 razy

Pakowanie: torebeczki z metalowym zapięciem (jak na zdjęciach), na etykiecie - informacje o temperaturze, czasie parzenia i możliwej ilości zaparzeń.

Temperatura oraz czas parzenia jest bardzo ważny. Jeśli będziemy ich przestrzegać - herbata będzie aromatyczna, delikatna i wyśmienita. Jeśli zaparzymy herbatę w zbyt wysokiej temperaturze czy też zbyt długo - stanie się gorzka.

aaf081c340419e39f79f1ad5f207d97eb8d74281ac5e27d056e7aa14

HERBATA:

- aromatyczna

- o złożonym smaku

- z aromatem pigwowym

- z dodatkiem skórki pomarańczowej która nadaje cytrusową nutę

- suszona morela podkreśla smak

Poprawne parzenie herbaty SENCHA PIGWA I IMBIR w celu wydobycia smaku i aromatu:

★ Herbatę możemy parzyć do 3 razy

★ Używamy 1 łyżeczkę suszu na szklankę / filiżankę

★ Po zaparzeniu oddzielamy liście od naparu.

★ Nie przekraczamy maksymalnego czasu parzenia czyli 3 minut, 2-gie parzenie troszkę krócej.

Dłuższe parzenie powoduje wydzielanie się garbników przez co napar może stać się gorzki (to również hamuje wchłanianie magnezu i żelaza - mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu).

★ Herbatę parzymy w temperaturze 60-70 °C

★ Używamy świeżej, najlepiej filtrowanej, wody

8b593cfe47ac9094a590d093804ce9ca90bc4b4493767e2dfe9a2f7a8761cdbd4dd282351b672a686aaf88379f5648028734c58389dc86f22fa7acd8483e85f6b44f7d406c67

ZAPRASZAM NA INNE moje AUKCJE :-)

8f77d28544198a680eb908030385109bf7684de5b0794c40f53acdb3
12788049197

Opis

Stan
Nowy
Kod producenta
KameleonKulinarny SENCHA PIGWA I IMBIR
Nazwa handlowa
KAMELEON KULINARNY HERBATA ZIELONA
Forma
liściasta

Na razie nie dodano żadnej recenzji.