

_________
Sos Tatarski
Sos Tatarski to jeden z najpopularniejszych sosów zimnych,
nadają mu korniszony oraz tradycyjne przyprawy. Produkt o wysokiej zawartości kwasów tłuszczowych Omega 3.
Nie zawiera konserwantów.
Jest idealnym dodatkiem do wędlin, mięs serwowanych na zimno, pasztetów, gotowanych jaj i ryb. Nieodłączny towarzysz świątecznych przysmaków.
Spróbuj!
Polubisz.
Roleski.
Sos Tatarski został wyróżniony przez polskich kupców w konkursie „Złoty Paragon 2012”.
Składniki: olej słonecznikowy (53%), woda, pieczarka marynowana (6,4%), żółtko jaja kurzego (5%), ogórek konserwowy (3,8%), cebula konserwowa (3,8%), cukier, ocet spirytusowy, musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca, cukier, sól); szczypiorek suszony (0,3%), sól, skrobia modyfikowana, aromaty naturalne, przeciwutleniacz: sól wapniowo-disodowa EDTA.
Wartości odżywcze na, 100 g
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.