



To bardzo przydatne i praktyczne narzędzie w kuchni do rozwałkowywania ciasta, przygotowywania ciasteczek.
Mata może służyć również do pieczenia na niej czy też schłodzenia czy nawet zamrożenia (np. czekolady), przydatna również podczas temperowania czekolady jak również innych czynności. Ciasto podczas pracy na macie nie klei się.
WYMIARY:
długość: 60 cm
szerokość: 45 cm
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE:
- wykonana z silikonu wysokiej jakości
- duża i praktyczna
- odporna na niskie i wysokie temperatury
- może służyć również do pieczenia i mrożenia
- z oznaczonymi skalami na środku (od 10 do 40cm co 2 cm) i centymetrami po bokach, dzięki czemu możemy łatwo dopasować np. rozwałkowane ciasto do foremki.
- łatwa do mycia + można myć z zmywarce
- zajmuje mało miejsca (można przechowywać zwiniętą w rulon)
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.