

Pasteryzowany Bulion wołowy Winiary to esencjonalny bulion o unikalnej półpłynnej konsystencji, który doskonale podkreśli smak Twoich potraw. Wykorzystać go możesz jako bazę do zup i sosów lub jako sposób na pogłębienie smaku różnorodnych dań.
Dopracowany skład i wyjątkowa receptura na bazie wolno gotowanego wywaru z wołowiny gwarantują doskonały smak i aromat, a naturalny proces pasteryzacji zapewnia trwałość.
Aby uzyskać esencjonalny bulion użyj 3 łyżki produktu na 1 litr wrzącej wody. Aby jedynie podkreślić smak Twoich potraw dodaj bulionu wedle uznania, aż danie nabierze pełnię smaku i aromatu.
Dotyczy alergenów
Zalecenia dla alergików
Wartości odżywcze
po przyrządzeniu w 100 ml.
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/ 2000 kcal).
Przygotowanie i stosowanie
Sposób użycia:
Do przygotowania bulionu użyj 3 łyżki (45 g) produktu na 1 litr wrzącej wody, wymieszaj, ponownie zagotuj. Zawartość słoika wystarczy do przygotowania 3,5 litra bulionu wołowego.
Rozwarstwienie produktu jest procesem naturalnym. Przed użyciem wstrząśnij.
Przechowywanie
Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 1 tydzień.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.