

KIMCHI to rodzaj kiszonej kapusty będący tradycyjnym przysmakiem kuchni koreańskiej. Uznawane jest na całym świecie za jedną z najzdrowszych potraw świata!
To znakomite źródło błonnika i karotenu.
Dostarcza wielu witamin: C, A oraz B1, a także żelazo i wapno.
Dobre dla naszego zdrowia, bo wspomaga naszą odporność!
kapusta pekińska 75%, biała rzodkiew 7,7%, pasta miso 4,6% (woda, soja 30%, ryż, sól, alkohol), jabłka 4,6%, imbir, cukier, szczypior, czosnek, mąka ryżowa, papryka gochugaru mielona, sól.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła słonecznego, a po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2-6 stopni C do 7 dni.
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.