


PRODUKT KISZONY PASTERYZOWANY
KIMCHI to rodzaj kiszonej kapusty będący tradycyjnym przysmakiem kuchni koreańskiej. Uznawane jest na całym świecie za jedną z najzdrowszych potraw świata!
To znakomite źródło błonnika i karotenu.
Dostarcza wielu witamin: C, A oraz B1, a także żelazo i wapno.
Dobre dla naszego zdrowia, bo wspomaga naszą odporność!
kapusta pekińska 82%, jabłka 3,3%, papryka gochugaru mielona 2,95%, czosnek 2,45%, biała rzodkiew 2,45%, cukier 2,31%, szczypior, sos rybny (ekstrakt z ryb z gatunku sardelowatych [70%], sól, cukier), imbir, mąka ryżowa, pieprz cayenne mielony.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed dostępem światła słonecznego, a po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2-6 stopni C do 7 dni.
Opis
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.