

Gruszki w occie to wykwintny dodatek do wielu dań podawanych na zimno i ciepło. Może stanowić samodzielną przekąskę.
Delikatne kawałki gruszki są ręcznie zbierane i obierane. Zanurzone są w octowej zalewie z dodatkiem korzennych przypraw.
SKŁADNIKI:
gruszki*, woda, cukier trzcinowy*, ocet jabłkowy*, przyprawy*, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
Gwarantowany termin przydatności (w dniach): 90
* * *
Masa netto (g): 500
Głębokość opakowania jednostkowego (cm): 8.00
BEZ GLUTENU (deklaracja): BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (w składnikach): BEZ GLUTENU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIO: CERTYFIKAT BIO
Producent: KOWALEWSKI (przetwory warzywne. dania gotowe)
STAWISZCZE 1 A. 98-200 SIERADZ
Kraj pochodzenia: Polska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP): Polska
WEGAŃSKI: WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI: WEGETARIAŃSKI
Opis
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.