


CELIKO
Wyśmienity Chleb ryżowy Celiko
TERAZ W NOWYM OPAKOWANIU!
świetnie nadaje się do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy
szybki i łatwy w przygotowaniu
odpowiedni dla wegetarian i wegan
produkt bezglutenowy (PL-064-022)
Koncentrat chleba ryżowego w proszku do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy. Produkt bezglutenowy.
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepis na wykonanie chleba lub bułek oraz pizzy - na opakowaniu.
______________________________
Składniki: skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa (30%), glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdże suszone, sól.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Wszystkie dostępne są na pozostałych aukcjach oraz w ogłoszeniu MIX.
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-104)
Najlepiej spożyć przed : 07/2025
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.