OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM
OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM

OLIWKI ZIELONE NADZIEWANE ANCHOIS 300ml puszka HELCOM

7,53 zł
Brutto

Hiszpańskie Oliwki zielone nadziewane pastą z anchois Helcom 300ml

Oliwki to symbol krajobrazu i kuchni śródziemnomorskiej. Oliwkowe drzewka są symbolem długowieczności, to one wydają niewielkie, zwykle cierpkie w smaku owoce – oliwki. Spożywa się je na różnych etapach dojrzewania albo poddaje niewielkiej obróbce, by zyskać cieszącą się powodzeniem przekąskę.

Skład: woda, oliwki zielone Manzanilla, pasta z anchois 3% (woda, anchois, stabilizator - alginian sodu), sól, wzmacniacz smaku - glutaminian sodu, regulator kwasowości - kwas mlekowy, kwas cytrynowy, przeciwutleniacz - kwas askorbinowy.

Produkt pasteryzowany.

Produkt może zawierać: pestki lub ich fragmenty.

  • Masa netto: 280g
  • Masa netto po odsączeniu: 90g
  • Przechowywać w temperaturze otoczenia
  • Po otwarciu przechowywać w lodówce, zużyć w ciągu kilku dni
  • Opakowanie: puszka
  • Wyprodukowano w Hiszpanii
  • Wyprodukowano dla Greek Trade

Wartość odżywcza w 100 g produktu

Wartość energetyczna 602 kJ/ 146 kcal Tłuszcz 15,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,0 g Węglowodany 0,0 g w tym cukry 0,0 g Błonnik 2,5 g Białko 1,3 g Sól 3,5 g

1830c04645909c24f8ce3354d6d2460c1c2f43e5aa2461888906c120
  • Rodzaj oliwek: nadziewane
  • Opakowanie zbiorcze: zgrzewka
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym: 12
  • Rodzaj opakowania: puszka
17129521457

Opis

Stan
Nowy
Kod producenta
02166
Nazwa handlowa
Oliwki nadziewane
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.28
Cechy dodatkowe
brak
Certyfikat
brak
Produkt nie zawiera
jajek/oleju palmowego

Na razie nie dodano żadnej recenzji.