











Poczuj prawdziwe Ekodobro! Spróbuj najlepszych, polskich EKO jabłek i wiśni. Ekodobro powstaje ze starannie wybranych owoców najwyższej jakości, dojrzewających w ekologicznych sadach.
Nie zawiera alergenów!
Skład: przecier z EKO jabłek 88%, przecier z EKO wiśni 12%
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 235kJ / 55kcal; białko 0,3g; tłuszcz 0,1g; węglowodany 13,1 g; w tym cukry 13,1 g; błonnik 1,5 g: sól (zawartość wynikająca z obecności naturalnie występującego sodu) 2,5 mg.
Poczuj prawdziwe Ekodobro! Spróbuj najlepszych, polskich EKO jabłek i marchwi. Ekodobro powstaje ze starannie wybranych owoców i warzyw najwyższej jakości, dojrzewających w ekologicznych sadach i uprawach. Potwierdzeniem ich jakości są certyfikaty, które znajdziesz na opakowaniu.
Nie zawiera alergenów!
Skład: przecier z EKO jabłek 75%, przecier z EKO marchwi 25%
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 210kJ / 49kcal; białko 0,3g; tłuszcz 0,1g; węglowodany 11,8 g; w tym cukry 10,7 g; błonnik 0,5 g: sól (zawartość wynikająca z obecności naturalnie występującego sodu) 1,04 mg.
Poczuj prawdziwe Ekodobro! Spróbuj najlepszych, polskich EKO jabłek i malin. Ekodobro powstaje ze starannie wybranych owoców najwyższej jakości, dojrzewających w ekologicznych sadach i uprawach.
Skład: przecier z EKO jabłek 90%, przecier z EKO malin 10%
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 240kJ / 57kcal; białko 0,3g; tłuszcz 0,1g; węglowodany 13,1 g; w tym cukry 13 g; błonnik 1,5 g: sól (zawartość wynikająca z obecności naturalnie występującego sodu) 1,8 mg.
Poczuj prawdziwe Ekodobro! Spróbuj najlepszych, polskich EKO jabłek.
Ekodobro powstaje ze starannie wybranych owoców najwyższej jakości, dojrzewających w ekologicznych sadach.
Skład:100% przecier z EKO jabłek
Nie zawiera alergenów!
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 214kJ / 51kcal; białko 0,38g; tłuszcz 0,2g; węglowodany 13,4 g; w tym cukry 9,8g; błonnik 1,5 g: sól (zawartość wynikająca z obecności naturalnie występującego sodu) 2 mg.
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.