




____
W Y S O K A Z A W A R T O Ś Ć W I T A M I N Y C !
____
Mus z pigwowca z dodatkiem dyni jest wyśmienitym dodatkiem do ciast czy deserów. Świetnie wkomponuje się również jako obowiązkowy składnik każdego śniadania czy kolacji.
Wysoka zawartość witaminy C
Wartości odżywcze w 100 g produktu:
Wartość energetyczna 447 kJ / 105 kcal; Tłuszcz 0,5 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,5 g; Węglowodany 25 g; w tym cukry 21 g; Błonnik 1,6 g; Białko 0,5 g; Sól 0 g; Witamina C 22,9 mg (RWS* 29%) *Dzienne Referencyjne Wartości Spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej).
dynia 50%* pigwowiec 33%*,cukier*, skórka pomarańczy*
*produkt rolnictwa ekologicznego
Masa netto: 200 g
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce.
Najlepiej spożyć przed końcem: 30/04/2025
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.