

suszony w plastrach
_____
Co w środku i do czego używać?
Grzyby suszone to niezastąpiony baza farszu do krokietów czy pierogów. Wyselekcjonowane gatunki rodzimych grzybów: podgrzybki.
Jak używać? Grzybów suszonych używamy np. dodając je bezpośrednio do zup, sosów lub nadzienia, by nadać daniu aromatyczny smak i zapach.
Aby przygotować z nich farsz, najlepiej wcześniej je namoczyć, a następnie ugotować. Pamiętaj, że woda z namoczonych grzybów idealnie dopełni smak grzybowego dania!
Suszone grzyby Devaldano to wyśmienity dodatek do wielu dań.
_____
Od ponad 25 lat zaopatruje największe sieci sklepów w produkty grzybowe, a także coraz częściej owocowe i warzywne. Zapotrzebowanie na jakościowe wyroby nie tylko z runa leśnego rośnie, a specjały trafiają każdego dnia na stoły tysięcy rodzin w całym kraju.
Jakość, którą gwarantuje sprawiła, że dostarczane produkty cieszą się coraz większą popularnością.
Producent: Devaldano
Waga netto: 20G
Opakowanie: doypack / jak na zdjęciu
Składniki: Podgrzybek brunatny suszony krajanka (Xerocomus badius).
WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed wilgocią
Wartość energetyczna w 100g produktu:
W OFERCIE:
PODRZYBEK suszony w plastrach 20g
BOROWNIK suszony w plastrach 20g
Najlepiej spożyć przed końcem: 09/2025
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.