




Marynowanie to jedna z najstarszych metod konserwacji żywności, głęboko zakorzeniona w polskiej kuchni. Dzięki niej pachnące grzyby, zbierane przez nas w polskich lasach, zachowują swoje wyjątkowe walory smakowe oraz aromat przez okrągły rok!
Do czego używać? Linia grzybowych marynat Devaldano to najwyższej jakości przekąska, która idealnie sprawdzi się jako dodatek do pieczywa czy obiadu. Wyselekcjonowane owocniki runa leśnego to wspaniałe urozmaicenie dań.
Naturalny skład marynat oraz najwyższej jakości składniki produktów sprawią, że marynaty Devaldano staną się stałym gościem na Twoim stole. Produkty Devaldano dedykowane są wszystkim tym, którzy szukają wartościowych produktów o naturalnym składzie.
maślak zwyczajny krojony 54%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy ( w tym gorczyca).
Maślak krojony marynowany. Produkt pasteryzowany.
WARUNKI PRZECHOWYWANIA:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze 2- 6 °C do 7 dni.
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.