































ze stali węglowej
z nieprzywierającą powłoką marmurkową
Niezawodne, praktyczne i niezastąpione foremki do wypieku chleba jak również ciast czy innych wypieków (np. klopsy).
Osobiście używamy ich przede wszystkim do wypieku chleba żytniego - są praktyczne, poręczne, wychodzą z nich chlebki o wadze ok. 500-600 gramów czyli typowe chlebki żytnie. Do standardowego pieca wchodzą najczęściej 3-4 sztuki na 1 wsad pieczenia.
WYMIAR: 28 x 15 x 7 cm
wymiar wewnętrzny (bez wypustek) to 23,5 x 13 cm
- odporne na zarysowania
- z nieprzywierającą powłoką
- poręczne
- praktyczne
- wytrzymałe
- uniwersalne (do chleba, ciast, pasztetów)
- foremki ze stali węglowej o wymiarach 35x16x7 oraz 25x12x5
- keksówkę silikonową
- 30-letni ZAKWAS ŻYTNI aktywny i suszony
- PAPIER do pieczenia brązowy, podwójne silikonowany do wykładania foremek (widoczny na zdjęciu poniżej)
Opis
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.