





























ze stali węglowej
z nieprzywierającą powłoką marmurkową
Niezawodne, praktyczne i niezastąpione foremki do wypieku chleba jak również ciast czy innych wypieków (np. klopsy).
Osobiście używamy ich przede wszystkim do wypieku chleba żytniego - są praktyczne, poręczne, wychodzą z nich chlebki o wadze ok. 450-550 gramów czyli typowe chlebki żytnie. Do standardowego pieca wchodzą najczęściej 4 sztuki na 1 wsad pieczenia.
WYMIAR: 25 x 12 x 5 cm
wymiar wewnętrzny (bez wypustek) to 21,5 x 11,5 cm
- odporne na zarysowania
- z nieprzywierającą powłoką
- poręczne
- praktyczne
- wytrzymałe
- uniwersalne (do chleba, ciast, pasztetów)
- foremki ze stali węglowej o wymiarach 35x16x7 oraz 28x15x7
- keksówkę silikonową
oraz wiele innych wymiarów FOREMEK DO CHLEBA, CIASTA, KEKSU.
- 30-letni ZAKWAS ŻYTNI aktywny i suszony
- PAPIER do pieczenia brązowy, podwójne silikonowany do wykładania foremek (widoczny na zdjęciu poniżej)
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.