

Masa makowa z bakaliami przeznaczona jest do szybkiego przyrządzania wszelkich wyrobów domowych takich jak makowce, torty, strucle, łazanki. Wyrób nadaje się do bezpośredniego spożycia.
Skład: woda, syrop glukozowo- fruktozowy, mak 21 %, bakalie 8 % ( rodzynki, kandyzowane skórki pomarańczowe ), cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, błonnik bambusowy, aromat, cynamon, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, substancja konserwująca dwutlenek siarki.
Produkt sterylizowany.
Produkt może zawierać: sezam.
Nieznaczna ilość płynu na powierzchni jest objawem naturalnym.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 938 kJ / 224 kcal Tłuszcz 9,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,2 g Węglowodany 28,0 g w tym cukry 20,0 g Błonnik 6,3 g Białko 4,6 g Sól 0,03 g
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.