HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g
HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g

HERBATA CZARNA aromatyzowana MASALA CHAI 50g

9,46 zł
Brutto

HERBATA CZARNA AROMATYZOWANA

MASALA CHAI

Skład: herbata czarna, cynamon, cukier kryształ, kardamon, imbir, goździki, czarny pieprz.

Bardzo dobrze smakuje również z mlekiem.

2973ff9b46d2809df106d33daadf

Opakowanie: 50 gramów

Czas parzenia: 2-3 minuty / pobudzenie, 4-5 minuty / uspokojenie

Temperatura parzenia: 95 °C

Pakowanie: torebeczki z metalowym zapięciem (jak na zdjęciach), na etykiecie - informacje o temperaturze, czasie parzenia i możliwej ilości zaparzeń.

Poprawne parzenie herbaty MASALA CHAI w celu wydobycia smaku i aromatu:

★ Herbatę czarną parzymy 1 raz

★ Po zaparzeniu oddzielamy liście od naparu.

★ Jeśli lubimy mocniejsze napary -  wykorzystujemy więcej suszu herbaty (ale zachowujemy odpowiedni czas parzenia)

★ Nie przekraczamy maksymalnego czasu parzenia czyli 5 minut. 2-3 minuty parzymy na pobudzenie, 4-5 minuty na uspokojenie.

Dłuższe parzenie powoduje wydzielanie się garbników przez co napar może stać się gorzki (to również hamuje wchłanianie magnezu i żelaza - mikroelementów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania naszego organizmu).

★ Herbatę parzymy w temperaturze 95 °C

★ Używamy świeżej wodny najlepiej filtrowanej

74ad8e20485eb3a20274b5e7b4b1d8bb27f74fa0a11001a7830aa06f

Charakterystyka herbaty:

- aromatyczna

- o złożonym smaku

- wyrazista

a581428c4d6290cb0dba2675af393461a7054be9846cedc3553ce9600b59165b42c3be00e03b9bfcbe3d192bf9044181a39142d814f036d5eb67868049dfa2c9fe9df9bee12f36e2fc454d67aaf3428c233d7341cc0f38044a8785e8a4305e76e34ea9399cf84f19b93198757cd65e28

ZAPRASZAMY NA INNE nasze AUKCJE z herbatami czarnymi, zielonymi białymi :-)

4e8ddb6f47349e6ea3f0166506182973ff9b46d2809df106d33daadf
10915317589

Opis

Stan
Nowy
Kod producenta
HERBATA CZRANA aromatyzowana MASALA CHAI
Nazwa handlowa
Kameleon Kulinarny HERBATA CZARNA
Forma
liściasta

Na razie nie dodano żadnej recenzji.