

CELIKO
NOWOŚĆ!
Doskonała i Bezglutenowa Uniwersalna mieszanka mąk Celiko.
Idealna się do przygotowania:
Produkowana z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Produkt bezglutenowy (PL-064-026)
Koncentrat mąki bezglutenowej do przygotowania makaronu, naleśników, tortilli, klusek, kopytek, pierogów oraz ciasta parzonego. Produkt bezglutenowy.
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania oraz mieszanki mączne CELIKO są produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Przepisy na wykonanie ciast - na opakowaniu.
______________________________
Składniki: mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, sól.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
______________________________
Wszystkie dostępne są na pozostałych aukcjach oraz w ogłoszeniu MIX.
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-025)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-027)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-024)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-093)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-022)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-026)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-103)
(produkt bezglutenowy; nr licencji: PL-064-104)
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.