






- Pakiet







DELECTA
MIESZANEK DO ŁATWEGO WYKONANIA WYPIEKU
________
PO FOREMKI, POSYPKI, LUKRY, DEKORACJE, PAPIER, WYKRAWACZE do ciastek - ZAPRASZAMY NA pozostałe nasze aukcje.
______________________________
✔ na 16 porcji
✔ łatwe do wykonania
______________________________
BISZKOPT to baza do ciast, za pomocą kórej wyczarujesz coś pysznego.
BISZKOPT od Delecty jest dodatkowo przygotowany na mące tortowej, zatem nie opada i zawsze wyjdzie. Mąka tortowa to mąka wysokogatunkowa, o niskiej popiołowości, bardzo jasna, znana i ceniona przez polskie gospodynie za lekkość i niezawodność przy wypieku tortów i biszkoptów.
Wystraczy dodać tylko wodę i jaja, upiec ...i gotowe.
______________________________
4 jaja
30 ml wody (ok. 3 łyżki)
WYKONANIE:
______________________________
✔ z serem mascarpone
✔ pyszny deser
✔ bez tłuszczów utwardzonych
✔ do przygotowania w około 2 godziny!
✔ na tortownicę o średnicy 25cm
______________________________
SERNIK NA ZIMNO ORYGINALNY bez tłuszczów utwardzonych to pyszny i puszysty sernik, który przygotujesz dodając tylko mleko.
To jedyny taki SERNIK, jest wyjątkowy dzięki nucie waniliowej z dodatkiem sera mascarpone.
SERNIK będzie idealnie smakował i będzie doskonałym deserem jeśli dodasz ulubione, owoce, galaretkę lub bitą śmietanę. Zrób przyjemność sobie lub Twoim bliskim ...ot tak...prosto z serca.
______________________________
PRZYGOTUJ:
Składniki:
600 ml schłodzonego mleka
WYKONANIE:
✔ nie potrzeba nic dodawać oprócz wody
✔ do upieczenia na papierze (bez foremki)
✔ można uformować 2 dużą bezę lub kilka mniejszym
______________________________
Lekka jak piórko, z zewnątrz krucha a w środku miękka o konsystencji delikatnej pianki – oto BEZA doskonała. Myślisz, że osiągnięcie ideału jest trudne i czasochłonne? Już nie! BEZA od Delecty - to jedyne takie ciasto na rynku, do samodzielnego wypieku, które zawsze i każdemu się udaje.
BEZA Delecta to produkt kompletny, dzięki czemu wygodny i szybki w przygotowaniu. Do zawartości opakowania należy dodać jedynie zimną wodę i całość zmiksować, by otrzymać dużą porcję na dwanaście osób.
Prostą instrukcję pieczenia przeczytasz na opakowaniu.
______________________________
WYKONANIE:
Po upieczeniu Twoja Beza będzie z wierzchu krucha, a w środku miękka o konsystencji pianki.
Do dekoracji proponujemy: bitą śmietanę (500 ml schłodzonej śmietany 30−36% tł. ubij z 2 opak. Mixu do śmietany Delecta i 2 łyżeczkami cukru pudru) oraz owoce: borówki, maliny, truskawki wg uznania.
✔ na 16 porcji
✔ możemy zrobić z mieszanki: CIASTO lub CIASTECZKA
✔ na 1KG gotowego wypieku
______________________________
CIASTO KRUCHE to wyśmienita propozycja dla całej rodziny.
Jedyne CIASTO KRUCHE na rynku z dodatkiem mąki krupczatki. CIASTO KRUCHE to klasyczne ciasto o wyjątkowym połączeniu smaku dzięki specjalnie dobranym składnikom oraz chrupiącej konsystencji.
CIASTO KRUCHE jest bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu, nie wymaga chłodzenia w lodówce, a i tak po wypieczeniu jest bardzo KRUCHE i maślane w smaku.
Wystarczy dodać kilka podstawowych składników (np. jaja, tłuszcz) i zmiksować z zawartością torebki, a następnie upiec.
Z CIASTA KRUCHEGO wyczarujesz Twoje ulubione ciasta, tarty oraz ciasteczka.
Jest to idealne CIASTO KRUCHE pod serniki oraz owoce lub inne ulubione dodatki. Z jednego opakowania CIASTA KRUCHEGO otrzymasz ok. 1 kg gotowego wypieku.
Wyczaruj coś wyjątkowego ...i piecz śmiało dla innych...ot tak prosto z serca.
______________________________
PRZYGOTUJ:
Do ciasta:
1 jajo
100 g zimnej margaryny lub masła
Do nadzienia:
1 kg jabłek
1 łyżka cukru
Do podsypywania:
1‒2 łyżki mąki pszennej
WYKONANIE:
Okrągłą tortownicę o średnicy ok. 24 cm wysmaruj tłuszczem.
Do głębokiej miski wsyp zawartość torebki, dodaj jajo, pokrojoną margarynę (masło). Miksuj na średnich obrotach przez 1‒2 min, następnie energicznie zagnieć do połączenia się składników.
Nagrzej piekarnik do temp. 190⁰C bez termoobiegu.
Rozwałkuj 3/4 ciasta, podsypując mąką, na placek o średnicy ok. 2 cm większej niż średnica tortownicy. Przełóż ciasto do tortownicy lekko zawijając je na boki. Pozostałą część ciasta włóż do lodówki na ok. 30 min.
Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 20 min do zarumienienia. Wyjmij z piekarnika i pozostaw do wystudzenia na ok. 10 min.
Na spód ciasta wyłóż przygotowane jabłka. Pozostałe ciasto cienko rozwałkuj, podsypując mąką. Przykryj jabłka ciastem. Wierzch posmaruj mlekiem.
Piecz w piekarniku nagrzanym do temp. 190⁰C przez 40‒45 min (do uzyskania złocistego koloru).
✔ wypiek na 3 sposoby:
✔ w formie do babki
✔ w formie prostokątnej
✔ w foremkach do babeczek
______________________________
Fajna Babka smak jogurtowy to linia produktów na mniejszą porcję. Idealna dla mniejszych rodzin, dla singli czy pustych gniazd.
Topy smaków, czyli czekoladowa i jogurtowa to Wasze ulubione ciasta, teraz w mniejszej porcji.
Fajna babka to mnóstwo możliwości wypieczenia: keksówka, forma babki czy babeczki.
______________________________
100 g miękkiej margaryny
2 jaja
50 g jogurtu naturalnego
WYKONANIE:
______________________________
✔ aromatyczne
✔ z przyprawami: cynamonu, goździków i kardamonu
______________________________
CIASTO MARCHEWKOWE to propozycja od marki Delecta. Dzięki unikalnej kompozycji przypraw: cynamonu, goździków i kardamonu, ciasto jest aromatyczne i smakuje wyjątkowo.
Jedyne takie CIASTO MARCHEWKOWE na rynku z dodatkiem suszonej marchewki. Wystarczy dodać jaja, tłuszcz...i gotowe.
Upiecz CIASTO MARCHEWKOWE z Twoimi ulubionymi dodatkami lub owocami np. ananas, bakalie, możesz tez dodać startą marchewkę. Zrób przyjemność sobie lub Twoim bliskim ...ot tak...prosto z serca.
______________________________
3 jaja
100 ml wody
150 ml oleju
WYKONANIE:
______________________________
Wszystkie dostępne są na pozostałych aukcjach oraz w ogłoszeniu MIX.
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.