


Chcesz upiec ciasto, które zachwyci smakiem i którym będziesz mógł poczęstować wszystkich gości lub domowników? Sięgnij po ciasto XXL! Piecze się je w formie o wielkości 25 x 35 cm., takiej, jakiej używa się do domowych przepisów. Można je przygotować bardzo szybko, dodając składniki, które zawsze są w domu: jaja, tłuszcz i wodę. Ciasta XXL są doskonałym rozwiązaniem zarówno dla początkujących gospodyń (wystarczy zmiksować składniki i upiec), jak i dla kobiet, które lubią fantazyjne wypieki - można je w dowolny sposób wzbogacać, dodając owoce, kremy, polewy i inne dodatki. Za każdym razem można stworzyć inne, pyszne ciasto.
bez barwników,
bez oleju palmowego,
bez syropu glukozowego
cukier. mąka PSZENNA. skrobia PSZENNA. proszek do pieczenia (mąka PSZENNA, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)). skrobia. 4,1% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu. 1,1% czekolada w proszku (kakao w proszku, cukier, dekstroza). dekstroza. błonnik z cykorii. aromaty (zawierają LAKTOZĘ). sól. naturalny aromat waniliowy (zawiera MLEKO)
Wartość odżywcza po przyrządzeniu (margaryna) 100 gEnergia1359 kJEnergia324 kcalTłuszcz 15 gw tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 4,1 gWęglowodany 43 gw tym Cukry 24 gBiałko 4,4 gSód 0,73 gCiasto można podzielić na 34 porcje, 1 porcja = ok. 38 g*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Opis
Na razie nie dodano żadnej recenzji.