



Wiórki kokosowe są bardzo dobrym źródłem potasu. Znajdziemy w nich też magnez, żelazo, wapń, cynk, sód i fosfor.
Są idealnym dodatkiem do ciast, deserów oraz potraw kuchni azjatyckiej.
rozdrobniony miąższ orzechów kokosowych, substancja konserwująca dwutlenek siarki.
Składniki mineralne w 100 g produktu (magnez 90 mg, żelazo 3,6 mg).
Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam i soję.
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna 2958 kJ/ 717 kcal Tłuszcz 66,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 61,0 g Węglowodany 17,0 g w tym cukry 5,9 g Błonnik 12 g Białko 7,7 g Sól 0,07 g
Opis
Ostatnio przeglądane
Na razie nie dodano żadnej recenzji.